DOR DE JOACĂ - Ateliere de dezvoltare personală pentru adulți


Dor de joaca afis

In apropierea sarbatorilor alergam sa cautam un cadou special celor dragi. Ce ar fi daca anul acesta ne-am oferi si noua, dar si celor dragi un cadou altfel… intoarcerea la starea de copilarie, la buna dispozitie si joaca si construirea unor planuri de viitor.
Va propunem o serie de 4 ateliere, cu durata de 2 ore fiecare, in care vom explora prin simturi, prin miscare si dans, prin pictura, colaj sau modelaj, acea stare de bine cu noi insine, de curiozitate si bucurie. De asemenea, vom face un bilant al anului care tocmai se incheie si vom incerca sa identificam ceea ce ne propunem pentru urmatorul an.
In plus, participand la aceste ateliere sprijiniti si o cauza sociala, pentru ca o parte din pretul atelierului va fi redirectionata catre programele sociale ale Fundatiei Internationale pentru Copil si Familie “Dr. Alexandra Zugravescu” (FICF).


Cat costa?
100 de lei/atelier, incluzand materialele
Daca te atrage o singura tema, poti participa doar la acel atelier. Nu este obligatorie prezenta la toate patru, insa este recomandata.
Unde?
La sediul Fundatiei Internationale pentru Copil si Familie “Dr. Alexandra Zugravescu” din Str. Occidentului nr. 44 (la 10 minute de mers pe jos de Metrou Victoriei)
Cand?
Pe 6, 13, 20 si 27 decembrie, de la 18.30 la 20.30
Pentru inscrieri si detalii, va rog sa trimiteti un mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Ce vom face mai exact in cele 4 ateliere?

Atelierul 1 Vom pleca in aceasta calatorie pe 6 decembrie, cand vom explora tactil si vizual diferite materiale, precum si diferite tehnici creative pentru a construi un mic cadou – fie pentru noi, fie pentru cei dragi. Toate acestea intr-o atmosfera magica, care sa ne introduca in spiritul sarbatorilor de iarna!

Atelierul 2 Pe 13 decembrie ne vom misca si ne vom imprieteni cu propriul corp pentru ca “totul se misca, totul are sens… noi folosim sensul!” In acest atelier va invit sa va oferiti mai mult timp pentru a intelege mai multe despre voi prin miscarea voastra.

Atelierul 3 Saptamana urmatoare, pe 20 decembrie va propun o intalnire cat se poate de serioasa - ne vom juca, pentru ca si noi, adultii, avem nevoie sa ne intalnim cu copilul interior macar din cand in cand. Si vom incerca sa descoperim cum putem lasa lucrurile nefolositoare in urma…

Atelierul 4 La final de an, pe 27 decembrie va invitam sa exploram prin cuvinte anul ce se incheie si sa ni-l reprezentam pe cel ce vine. Unde ma aflu? Unde as vrea sa ajung? Ce ma poate ajuta? Ce imi poate sta in cale? Incurajam auto-descoperirea si atitudinea pro-activa.
Va recomandam imbracaminte si incaltaminte comoda! Abilitatile artistice – pictat, modelat, dans – nu sunt necesare, acestea vor fi doar instrumente care sa ne ajute sa ne relaxam si sa ne simtim bine!

In aceasta aventura veti fi calauziti de profesionisti FICF, psihoterapeuti cu experienta de peste 10 ani in lucrul cu adultii, familiile si copiii.
Andreea Ene Atelierele 1 si 4
Gabriela Sard Atelierul 1
Mihaela Olimpia Ruscior Atelierele 2 si 3


RAPORT ANUAL FICF